Mersinli ve Onaylı’dan Sarıahmetli Köyüne Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ile İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Manisa Merkez’e bağlı Sarıahmetli köyünü ziyaret etti.

Mersinli ve Onaylı’dan Sarıahmetli Köyüne Ziyaret
Ziyarete, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Say, Manisa Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, Manisa Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Etyemez’de eşlik etti.

“GİRİLMEDİK KÖY BIRAKMAYACAĞIZ”

Sarıahmetli köyünün sorunları hakkında muhtar Halil Uğur’dan bilgi alan Mersinli ve Onaylı daha sonra köydeki vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinlemek için girilmedik köy Kasaba bırakmayacaklarını ifade eden AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli,”Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. Bunun için de vatandaşlarımız bizim ayağımıza değil biz vatandaşların ayağına gidiyor ve sorunlarını dinleyip çözüm yoluna gidiyoruz. Girilmedik köy Kasaba bırakmayacağız. Bugün bu köyümüze gelerek muhtarımızdan sorunları hakkında bilgi aldık. Köy halkı ile de sohbet etme ve onların da sorunlarını dinleme imkanı bulduk.”dedi.

“SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, HER ZAMAN BERABERİZ”

Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ise seçimden seçime değil her zaman vatandaşlar ile iç içe olduklarını belirtti.

Onaylı, “Biz bu hizmet yoluna çıkarken, milletin efendisi değil onların hizmetkârı olacağız diye çıkmıştık. Allah’a hamdolsun ki aziz milletimize hizmet etmekten onlarını sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmaktan son derece sevinçliyiz. Bizler milletimizle seçimden seçime değil, her zaman onlarla beraberiz.” diye konuştu.

Kaynak: İHA