AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya:

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, ilçe istişare toplantılarının devam ettiğini, ilk etapta Akçakent, Boztepe ve Akpınar da gerçekleştirdiklerini, önümüzdeki haftalarda da Çiçekdağı, Mucur ve Kaman’da yapacaklarını bildirdi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya:
İl Başkanı Çetinkaya, İlçe İstişare Toplantılarının çok verimli geçtiğini belirterek, “İstişare toplantılarına, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan’ın yanı sıra Valimiz, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılıyor” dedi.

Çetinkaya, “İlkini Akçakent’te yapmış olduğumuz toplantının ardından, geçtiğimiz hafta sonu Boztepe ve Akpınar’da da istişarede bulunduk. Muhtarlar, sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını bizimle paylaştılar. Hükümetin yapmış olduğu icraatlardan memnuniyetlerinin yanı sıra köylerinde ki önemli ihtiyaçlardan bahsettiler” şeklinde konuştu.

Sorunlara çözüm bulmaya ve geri dönüş sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Çetinkaya, “Bu toplantılarda amacımız tamamen sorunların, sıkıntıların yerinde çözülebileceğini ön görerek hareket etmemizdir. Akçakent’in ardından Boztepe ve Akpınar’da yapmış olduğumuz toplantılarda katılımcıları eksiksiz dinlemeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye de olduğu gibi Kırşehir’de ve ilçelerde yatırımların ve ilerlemenin durmadan devam etmesi için çabaladıklarını ifade eden Çetinkaya, “Vatandaşların fikirleri bizim için her zaman önemlidir. Milletimizin desteği ile yürüdüğümüz bu yolda onlara en iyi hizmeti götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm ilçelerde bu toplantıları yaparak sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceğiz ve bu konuda Milletvekilleri ile birlikte gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA