Bakan Yıldırım: Expo Kosunda Muhalefet İktidar Birlikte Hareket Ediyoruz

İzmir'de Posta Gazetesi'nin Ege ilavesinin 10. yıldönümü nedeniyle düzenlenen geceye katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in EXPO'yu kazanması için Ankara'da muhalefet ve iktidar birlikte hareket ettiklerini söyledi.

İzmir'in EXPO 2020'yi kazanması için İzmir medya başta olmak üzere herkese önemli görevlerin düştüğünü ifade eden Bakan Yıldırım, "Önümüzdeki 1,5 yıllık süreyi en iyi şekilde kullanarak inşallah bu önemli organizasyonu İzmirimize hep birlikte kazandırmanın gayreti içinde olacağız. Biz Ankara'da muhalefet iktidar farkı gözetmeksizin EXPO konu olduğunda her türlü düzenlemede birlikte hareket ediyoruz. Hepimizin amacı bu sefer EXPO ipini İzmir'in göğüslemesidir, başarılı olmasıdır." dedi.

Basının önemli bir güç olduğunu, vatandaşların sorunlarını, beklentilerini en iyi şekilde sorumlu mevkidekilere duyurma görevinin yanında demokrasinin denetim gücü görevi yaptığını ifade eden Bakan Yıldırım, Posta Ege'nin 10. yılını kutladı. Geceye, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Vekili Ardahan Totuk, milletvekilleri, medya temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin sonunda başarılı reklam ajanslarına plaket verildi.