19. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali Biletleri Satışta

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 19.Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali'nin biletleri satışa sunuldu.

19. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali Biletleri Satışta
Aspendos Antik Tiyatrosu'nun tarihi atmosferinde 14-30 Haziran, 4 Temmuz ve 3- 15 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek festival süresince 3 bale ve 7 opera olmak üzere , 10 farklı eser sahnelenecek. Festival biletleri Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişelerinden ya da www.dobgm.gov.tr internet adresinden temin edilebilir.

AÇILIŞ
TURANDOT OPERASI İLE Festivalde yer alan tüm temsillerin bilet fiyatları antik tiyatrodaki blok sıralarına göre belirlendi. Temsillerin bilet fiyatları ise 20TL-60TL arasında ücretlendirildi. Haziran ayındaki temsiller 21:00'da başlarken, festivalin ikinci yarısı olan Eylül ayındaki temsiller 20:30'da başlayacak. Festivalin Aspendos'taki temsilleri 14 Haziran'da İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin sahneleyeceği Turandot operası ile başlayacak.

ÇİN PEKİN OPERASI GELİYOR
Avrupa'nın saygın kuruluşları arasında olan Avrupa Festivaller Birliği'ne (EFA) kabul edilen Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali bu yıl da güçlü repertuvarı ile ilgi çekiyor. Festivale katılacak uluslar arası konuk topluluklar arasında Estonya Ulusal Operası , Ekaterinburg Devlet Akademik Opera ve Balesi, Güney Kore Daegu Operası ve Çin Pekin Operası bulunuyor .
Kaynak: İHA