Rafet El Roman, Gençlik Şöleni'nde Sahne Aldı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Manisa’nın Salihli ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları’nın organize ettiği 2. Gençlik Şöleni’nde sahne aldı.

Rafet El Roman, Gençlik Şöleni'nde Sahne Aldı
Kent Meydanı’nda düzenlenen ve çok sayıda kişinin izlediği konserde bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, "Biz her zaman sizlere hizmet etmenin ve sizlere layık olmanın gayreti içindeyiz. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak amacımız, temsil ve organizasyonlarımızla mevcut olan enerjimizi, heyecanımızı sizlerle paylaşarak hep beraber bir sinerji yaratmaktır. İlçemizin ekonomik ve sosyal alanlarda da hak ettiği yere gelebilmesi için bugünkü organizasyonlarımıza eşdeğer farklı alanlardaki faaliyetlerimizle bir farkındalık yaratarak çözüme dayalı projeler üretmek önceliğimizdir" dedi.

Lider ülke Türkiye’yi oluşturacak gençleri alınlarından öptüğünü söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, konsere katılanlarla hep bir ağızdan "Durmak yok, yola devam" diye haykırdılar.

Konseri AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, belde belediye başkanları ile çok sayıda kişi izledi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan ve sevilen şarkılarını seslendiren Rafet El Roman’a konser sonunda AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş çiçek, AK Parti Salihli Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol da plaket takdim etti .
Kaynak: İHA