Adana'da Gökyüzü Şenlendi

Özel Akdeniz Koleji sponsorluğunda, Adana Fenerbahçeliler Derneği’nce Tüyap Fuar Alanı’nda düzenlenen uçurtma şenliğinde, yüzlerce uçurtma gökyüzünü şenlendirdi.

Adana'da Gökyüzü Şenlendi
Şenliğe, aynı zamanda sıkı bir Fenerbahçeli olan Özel Akdeniz Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Aycan Aktürk ve diğer okul yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Tüm halka açık yapılan ve büyük ilgi gören uçurtma şenliğinde, çocuklar kadar yetişkinler de eğlenip adeta çocukluklarını yaşadılar.

Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Op.Dr. A.Hamdi Karanfil, "Geleneksel hale getirdiğimiz uçurtma şenliğimizin 14.’sünü yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sponsorlara, stant kuran firmalara ve şenliğimize destek veren Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova belediyelerine teşekkür ederiz" dedi.

Optimum Outlet Adana AVM Müdürü Şansın Özerdoğan ve Müdür Yardımcısı Mehmet Varışlı’nın da katıldığı şenlik, Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın Fenerbahçe 100. Yıl Marşı’nı çalmasıyla başladı.

Şenlik folklor ekibinin ve animasyon gruplarının gösterileri ile devam etti.

Halat çekme, çuval yarışı, yumurta yarışı, dart yarışı 3 sayı ve tek sayı basket atış yarışmaları ile eğlenceli bir şekilde devam eden şenlik ’En Güzel Uçurtma’ ve ’En Uzağa Uçan Uçurtma’ yarışmaları ile sona erdi.

Uçurtma yarışmalarında birinci olanlara Fenerbahçe’nin çubuklu forması hediye edildi .
Kaynak: İHA