Sivas İl Özel İdaresi Ayhan, Ulaş İlçesinde Temaslarda Bulundu

Sivas İl Özel İdaresi Salih Ayhan, Ulaş ilçesinde temaslarda bulundu.

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, genel sekreter Ayhan, kamu hizmetlerini ve yatırımlarını yerinde görmek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla ilçe gezilerini sürdürüyor.

Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Göksel Yerlikaya ile ilçeye giden Ayhan, ihalesi İl Özel İdaresi tarafından yapılan hükümet konağının inşaatında incelemelerde bulundu.

Ayhan, 2010 yılında yatırım programına alınan hükümet konağının inşaat çalışmalarına 2011 yılında başlandığını ifade ederek, konağın ihale bedelinin bir milyon 450 bin TL olduğunu söyledi.

Konağın inşaat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, gerçekleşme oranının yüzde 62 civarında olduğunu belirten Ayhan, ''Hükümet konağımız 29.09.2012 tarihinde teslim edilecek. İlçemiz yeni hükümet konağına kavuşuyor. Bu önemli bir hizmet. Kamu yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yerinde görmüş olduk'' dedi.

Ulaş Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş ise ilçede bulunan hükümet konağının ilçenin ve vatandaşların ihtiyacını karşılamakta yetersiz kaldığını belirtti.

İlçede yeni ve daha modern bir hükümet konağına ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Ayhan, ''Bu kapsamda ilçemize yeni hükümet konağı yapılmaya başlandı. İnşallah bu önemli kamu hizmeti 2012 yılında tamamlanarak hizmete girecek'' diye konuştu.

Olçaş, hükümet konağının ilçeye kazandırılması noktasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ayhan'ın temasları sırasında belediye başkanı İsmail Koçak da hazır bulundu .
Kaynak: AA