Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Adama Çarpan Araç Takla Attı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza beldesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama çarpan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Adama Çarpan Araç Takla Attı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İddiaya göre, Tokat’tan İstanbul’a giden bir yolcu otobüsünde seyahat eden B.D. (78), otobüsün dinlenme tesisinde mola vermesinin ardından, tuvalet ihtiyacını gidermek için tesiste bulunan tuvalete gitmek yerine yolun karşı tarafındaki boş araziye gitmek istedi.

B.D., D-100 karayolu üzerinden karşıya geçtiği sırada, Amasya’nın Taşova ilçesinden İstanbul’a gitmekte olan Sami A. (45) yönetimindeki 34 GZ 4692 plakalı otomobil çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Sami A. ile araçta yolcu olarak bulunan Fatih Gegin (24) ve Sabiha Alpat (23) yaralanırken, B.D. ise hayatını kaybetti.

Kazanın duyulmasının ardından bölgede trafik denetimlerini sürdüren Osmancık Bölge trafik ekipleri, olay yerine giderek güvenlik tedbiri aldı.

Yaralılar Kargı ve Hacıhamza’dan gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerini tamamlamasının ardından kazada hayatını kaybeden B.D.’nin cenazesi Kargı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan otopsinin ardından B.D.’nin cenazesi yakınlarına teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi .
Kaynak: İHA