AK Parti'li Vural Kavuncu Hisarcık’ta Açılışlara Katıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Karbasan beldesinde AK Parti Milletvekili Vural Kavuncu tarafından içme suyu, itfaiye ve çöp toplama aracının açılışı yapıldı.

AK Parti'li Vural Kavuncu Hisarcık’ta Açılışlara Katıldı
Belediye önünde yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Vural Kavuncu, “Bugün burada mutlu bir gün ve birliktelik yaşıyoruz. Bu hizmetlerin olmasıyla alakalı açılışlar elbette ki sembolik açılışlar. Çok cevval bir belediye başkanınız var. Bu hizmetlerin olmasında ve takibinde bizimle birliktelik oluşturdu. Bizlerin de belki bir tuzu oldu, ama asıl olan başkanımızın bu konulardaki takibi doğrusu çok büyük takdire değer. Buraya gelirken güzel haberlerle geldik. Karbasan beldesi Ömerfakı yolunda yol yapım çalışmaları yeniden başladı.

Kütahya’ya bağlantı yolunun tamamlanmasıyla Karbasan Kütahya arası 40 km. yakınlaşıyor. Bir başka güzel haber de Emet-Çavdarhisar yolunun programa alınmış olması. Yine Çavdarhisar’dan Kütahya’ya kadar da size bölünmüş yol ve sıcak asfalt müjdesini de vermiş olayım. Ülkemiz gelişmiş ülkelerden geri kalmayacak. Bu anlamda burada yapılan hizmetler asla lütuf değil, bunlar sizin hakkınızdır. Daha çok hizmet istemekte sizlerin hakkıdır. Bizlerin vekil olarak görevi de sizlerin haklarını korumak ve taleplerinizi en iyi şekilde dile getirmektir. İnşallah yarınımızdan bu günden daha güzel olacaktır” oedi.

Daha sonra kürsüye gelen Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç, “ Bugün burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Bu güzel bahar havasında güzellikleri yaşamak için birlikteyiz. Çünkü bizim insanımız her şeyin en iyisine layık. Yapılan hizmetlerde bu eksiklikleri gidermeye yönelik yapılan çalışmalardır. Karbasan Belediye başkanımız yapılan hizmetleri liste halinde çıkarmış. Bunun yanında bizlerde Karbasan halkımızın ekonomik durumunun gelişerek daha etmesi için uyguladığımız projeler var. Kısa bir süre önce Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından 12 aileye 24 damızlık düve projesini hayata geçirdik. Ayrıca biraz önce İl Gıda ve Hayvancılık Müdürümüz meyveciliğin gelişmesini desteklemek amacıyla beldeye 1000 ceviz fidanı dağıtılacağı müjdesini verdi. Bunu burada sizlerle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Karbasan İlköğretim Okulu folklor ekibi ve öğrencilerin gösterilerini sunmalarının ardından içme suyu, itfaiye ve çöp toplama aracının açılışı Milletvekili Vural Kavuncu, Kaymakamı Mustafa Koç ve Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından birlikte yapıldı. Tören sonunda protokol üyeleri müzik eşliğinde oynadılar .
Kaynak: İHA