Beylikdüzü Belediyesi Personeline “Etkili İletişim” Eğitimi

İletişim uzmanları Aşkım Kapışmak, Haluk Sayar ve Özge Yücel, Beylikdüzü Belediyesi personeline “İletişim ve Beden Dili” konusunda eğitim verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Personeline “Etkili İletişim” Eğitimi
Beylikdüzü Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün personele yönelik düzenlediği eğitim faaliyetleri devam ediyor. “Etkili İletişim ve Beden Dili” konulu eğitim sunumu, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı eğitim, iletişim uzmanları Aşkım Kapışmak, Haluk Sayar ve Özge Yücel tarafından verildi.

Programda yapılan espriler, katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı. Eğitimde, konuşmacılar, birbirinden ilginç ve nükteli örnekler vererek, etkili iletişim ve beden dili konusunda belediye personeline faydalı bilgiler aktardı.

Konuşmacılardan Kapışmak, iletişimin kalitesinin kişinin niyeti ve samimiyeti ile doğru orantılı olduğunu dile getirdi. Uzman Sayar, yapılan araştırmalarda, etkili iletişime, kelimelerin yüzde 10, konuşmanın yüzde 30, beden dilinin ise yüzde 60 oranında katkı sağladığını belirtti.

Yücel ise konuşmasında, sahneye aldığı personel, müdür ve başkan yardımcıları ile, “iletişimde kişinin kendisini anlatabilmesi becerisi” konusunda örnekler sundu.

Program sonunda Başkan Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil, konuşmacılara plaket ve çiçek verdi. Yazı İşleri Müdürü Hakan Çalışkan da personele yönelik düzenlenen eğitim programlarına verdiği destekten dolayı Başkan Uzun’a plaket takdim etti .
Kaynak: İHA