19 Günlük Şenlik Kupa ve Madalya Töreni Ardından Yavuz Bingöl Konseri İle Son Buldu

Gaziemir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl farklı ve çok daha coşkulu kutlamak için düzenlediği spor şenliği, Yavuz Bingöl’ün verdiği muhteşem bir konserle sona erdi.

19 Günlük Şenlik Kupa ve Madalya Töreni Ardından Yavuz Bingöl Konseri İle Son Buldu
Bisiklet turu, turnuva finalleri, kupa ve madalya törenlerinin düzenlendiği kapanış gününde, müzikteki çıkışını İzmir’den yapan Bingöl, Gaziemirli sevenleriyle buluştu. Kullandığı enstrümanlarla, Anadolu kültürüyle yoğrulmuş türkülere kentli bir sound kazandırmasıyla bilinen sanatçının konserinde, alanı dolduran binlerce Gaziemirli kendisine eşlik etti. Bingöl’e çiçek ve kursiyerler tarafından yapılan bir ebru tablo hediye eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Birileri 23 Nisanları, 19 Mayısları, 30 Ağustosları, 29 Ekimleri etkisizleştirmeye çalışsa da, bunu asla başaramayacaklar. Biz her yıl bu milli bayramlarımızı halkımızın katılımıyla çok daha coşkulu kutlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Şenliği, futbol turnuvasındaki final maçları ve Gazi Umur Bey Bisiklet Turu ile noktalandı. Ardından, futbol, voleybol, atletizm, streetball ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren sporcu ve takımların katıldığı tören gerçekleştirildi.

Törende sporculara kupa ve madalyalarını veren Başkan Şenol, “Spor, barış ve kardeşliktir. 19 Mayıs nedeniyle düzenlediğimiz bu şenlik, önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı hazırlanacak” dedi.

Kaynak: İHA