Yepyeni Bir Advantage Yepyeni Avantajlarla Geliyor

HSBC Advantage Kredi Kartı için yepyeni bir dönem başlıyor.

Yepyeni Bir Advantage Yepyeni Avantajlarla Geliyor
Kart sahiplerini rahatlatan, biriken harcamaları için ödeme kolaylığı sağlayan "Derman" ve güvenle harcama yapmak isteyenler için "Güven" adında 2 yeni ürün paketini hayata geçiren HSBC Advantage ile artık herkes avantajın tadını çıkaracak.

"Avantajın tadını çıkar" sloganı ile relansman kampanyasını başlatan HSBC Advantage, yepyeni ürün özellikleri ile kredi kartı kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Müşterilerine biriken borçlarını taksitlendirme imkanı veren "Derman" ve kredi kartı ile harcamalarını güvenle yapmalarını sağlayan "Güven" adında iki yeni paketi hayata geçiren HSBC Advantage, yeni dönemde kredi kartı kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan, tüketici dostu bir kredi kartı olarak kendini gösterecek. HSBC Advantage2 yeni ürün paketi ile artık hem tüketicilerinin hayatını kolaylaştıracak hem de kredi kartlarını güvenle kullanmaları için onlara destek verecek

Kredi kartı pazarında ilk defa uygulanan yeni hizmetlerin tanıtımı için İstanbul'da 18 Mayıs Cuma günü düzenlenen basın toplantısı HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, Bireysel Bankacılık Ürün ve Segment Yönetimi Grup Başkanı Elçin Yanık, Bireysel Bankacılık Pazarlama Grup Başkanı Yapıncak Erkan, Kurumsal İletişim ve Stratejik Planlama Grup Başkanı Evren Altıok'un katılımı ile gerçekleşti. Kredi kartı kullanımında tüketicilerin derdine derman olmak, onların sorun olarak gördüğü alanlara çözüm getirmek amacıyla bir dizi yeni hizmeti hayata geçirdiklerini, bu hizmetlerden ilk ikisinin ise "Derman" ve "Güven" olduğunu belirten Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, "Türkiye'de ilk defa uygulanan "Derman: Borç Eriten Taksit" ile hem dönem içi harcamaları hem de ileri dönem taksitleri yeniden taksitlendirme olanağı sunacağız" dedi.

"Güven: SMS Güven Paketi" ile ise kartsahibini harcamaları konusunda SMS ile bilgilendireceğiz," dedi.

Turan, söz konusu iki yeni ürün özelliği ile kart sahiplerinin kredi kartlarını bilinçli kullanmaları için onlara destek vermeyi ve müşterileri korumayı amaçladıklarını belirtti.

HSBC Advantage'ın yeni dönemde farklı avantajlarla kredi kartı pazarına hareket katacağını vurgulayan Turan sözlerine şöyle devam etti: "HSBC Advantage'ın tüketici dostu yeni hizmetleriyle artık herkes alışverişten keyif alacak, Advantage kredi kartı sahibi olmanın avantajını ve ayrıcalığını yaşayacak. Tüketicisini sadece ödüllendirmekle kalmayıp, onları düşünen, koruyan, derdine derman olan, hayatlarını kolaylaştıran, güven veren bir kredi kartı olarak adımızdan söz ettireceğiz. "Avantaj'ın tadınıçıkar!" sloganı ile hayata geçirdiğimiz yenilikçi hizmetlerimizin ve ürün paketlerimizin devamı ilerleyen günlerde de gelecek." Geçen hafta yayınlanan yeni reklam kampanyasının açılış filminin ardından yeni ürün özelliklerini anlatan 2 reklam filminin de bu akşam başlayacağını belirten Bireysel Bankacılık Pazarlama Grup Başkanı Yapıncak Erkan da şöyle konuştu: "Reklam filmlerimizde Advantage'ın mevcut enerjisini yansıtmak adına 2 yeni ve dinamik isimle yola çıktık; İrem Sak ve Okan Çabalar. Bu 2 başarılı oyuncu yeni reklam filmlerimizde yer alarak, bize destek olacaklar. Kampanyamız birçok mecrada tüketicilerimizle buluşacak. "
Kaynak: İHA