KSÜ 11. Bahar Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 11. Bahar Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri 21-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Kubat ve Manga grubunun da sahne alacağı etkinlikleri önemsediklerini dile getiren Karaaslan, “Etkinliklerimizin formatını bu yıl biraz daha değiştirdik. Şenliklerde kültür, sanat ve edebiyat da bulunmasını arzuluyoruz. Bu formatta bir program hazırladık. Bildiğiniz gibi üniversite halk kaynaşmasını sağlamayı istiyoruz. Bahar şenliklerini de kent halkıyla sıcak bir temas kurmamız açısından önemli buluyoruz. Öğrencilerimizin birbiriyle kaynaşması açısından önemli buluyoruz. Renkli bir program hazırladık ve tüm katılımcıların hoşnut olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.
Karaaslan, üniversite ve halkın kaynaşmasına, dinlenmesine ve eğlenmesine katkı sağlayacak etkinliklerde, öğrenci ve firmalardan gelecek talepler doğrultusunda 70 stant açılacağını sözlerine ekledi. Karaaslan, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Baş’ın da katıldığı toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı .
