İzmir'de Kamyon Yön Levhası Direğine Çarptı

İzmir'de yön levhası direğine çarpan çöp kamyonunda sıkışan 2 kişi, yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından bulundukları yerden çıkartıldı.

Karabağlar Yeşillik Caddesi Gediz Kavşağı'nda Süleyman Gül yönetimindeki 45 E 9652 plakalı belediye ait çöp kamyonu trafik yön levhası direğine çarptı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonda sıkışan iki belediye işçisini bulundukları yerden kurtarmak için çalışma başlattı.

Kamyon şoförü Süleyman Gül, yolda gerekli önlemler alındıktan sonra sağlık ve itfaiye ekiplerinin çabalarıyla kısa sürede araçtan çıkarılarak İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyonda sıkışan Mehmet İncesu'yu kurtarmak için itfaiye ekipleri, kamyonun kapısını parça parça kesti. Daha sonra kamyon, kurtarma aracı vasıtasıyla geriye çekildi.

Bu sırada İncesu, kurtarılmayı beklerken, zaman zaman bacaklarını hissetmediğini söyleyerek, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Yağmur altında yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda araçtan çıkarılan İncesu, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İncesu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi .
Kaynak: AA