Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı'dan Bik'e Ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Basın İlan Kurumu Eskişehir Şube Müdürü Celal Güneş'i makamında ziyaret etti.

Sakallı, Basın İlan Kurumu'nun yerel basın için avantajlı bir kurum olduğunu belirterek, Basın İlan Kurumu'nun son yıllarda ki çalışmalarının daha fazla dikkati çektiğini kaydetti.

Eskişehir'de yerel basının sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu dile getiren Sakallı, ''Mahalli yönetimler açısından yerel basının ayrı bir önemi bulunuyor. Vatandaşla belediyeler arasında bir köprü görevi görüyorlar. Bu bakımdan Basın İlan Kurumu'nun yaptığı kurumsal çalışmaları, yerel basının güçlenmesi açısından önemli görüyorum. Bizde belediye olarak, basın kuruluşlarının güçlü bir şekilde hizmet sunmalarından yanayız. Şehrimizin gelişmesinde ve kamuoyu oluşmasında yerel basın etkin bir rol oynuyor''diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Şube Müdürü Celal Güneş'te, Başkan Burhan Sakallı'ya Basın İlan Kurumu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Güneş, Kurumun 6 yıldır Eskişehir'de hizmet vermeye başladığını ifade ederek, ''Basın İlan Kurumu Eskişehir şubemiz 1 Mayıs 2007 tarihinde hizmete açıldı. 5 yıllık bir süreyi geride bırakarak, 6. hizmet yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Yerel basının güçlü ve kurumsal bir şekilde yayın yapması bizleri sevindiriyor. Şehrimizde bulunan yerel gazeteler, değişim ve gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu bakımdan yerel basınımız, kalite ve okunurluk açısından bir çok ilin önünde bulunuyor'' diye konuştu.

Kaynak: AA