3 İlde Eş Zamanlı Fuhuş Operasyonu

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çorum, Samsun ve Gaziantep illerinde eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

3 İlde Eş Zamanlı Fuhuş Operasyonu
Edinilen bilgilere göre, Çorum, Samsun ve Gaziantep’te uzun süredir bir grubu takibe alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında bazı otellerin de bulunduğu Çorum’da 7, Samsun’da 1 ve Gaziantep’te 1 olmak üzere toplam 9 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınan şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 31 adet fişek, 14 adet av tüfeği fişeği, 8 gram esrar maddesi ile 4 gram kenevir tohumu, 2 bin 800 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan T.Ç., G.Ç., F.D., S.Ş., F.D., E.D., İ.Y., M.D., O.Ç., M.Ç. ve H.K., emniyetteki sorgularının ardından haklarında; “Suç İşlemek Kastıyla Örgüt Kurmak, Bu Örgütün Faaliyeti Çerçevesinde Fuhuş Yaptırmak, Fuhuşa Teşvik Aracılık, Fuhuşa Yer Temin Etmek, Çocuğun Cinsel İstismarı, 6136 SKM, Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçlarından adliye sevk edildi .
Kaynak: İHA