Dalaman'da Festival Heyecanı Sona Erdi

7.Dalaman Kültür, Turizm ve Sığla Festivali, 5 gün boyunca gerçekleşen renkli etkinliklerin ardından sona erdi.

Dalaman'da Festival Heyecanı Sona Erdi
09 Mayıs Çarşamba günü başlayan Festivalin son gününde ilk olarak Dalaman Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Mustafa Kemal Atatürk Rock Grubu ardından da Mustafa Selçukoğlu sahne aldı. Mustafa Selçukoğlu’nun konseri sırasında söylediği oyun havalarına Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu protokol üyeleri eşlik ettiler.

Mustafa Selçukoğlu’nun ardından sahneye çıkan küçük bir kız çocuğunun çalan şarkı eşliğinde yaptığı dans izleyenlerden büyük ilgi görürken, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’da Anneler Günü nedeniyle tüm anneler adına kendi Annesine sahnede çiçek taktim etti ve Anneler gününü kutladı.

Gecede son olarak ünlü türkücü Hüseyin Turan sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hüseyin Turan’ın söylediği türküleri izleyenler büyük bir coşku ile eşlik ederken, konserin sonunda Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Hüseyin Turan’a plaket taktim etti.

Bu arada geceye Kırım Kültür Bakanı İsmet Zatof’un da aralarında bulunduğu Kırım’dan gelen bir heyet ile Fehiye’ye bağlı Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı .
Kaynak: İHA