Burhaniye De Belediyespor’dan Başkan Akova’ya Ziyaret

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor yöneticileri, Belediye Başkanı Fikret Akova’yı ziyaret etti.

Burhaniye De Belediyespor’dan Başkan Akova’ya Ziyaret
Belediye Başkanı Fikret Akova Belediyespor yöneticilerine geçirdikleri başarılı sezondan dolayı teşekkür etti. Burhaniye Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Ali Sarı ile yöneticilerden Şirin Sarı, Levent Acartabak, Bahadır Saygılı, Soner Acar ve Erman Pazarbaşı Belediye Başkanı Fikret Akova’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Akova ile sohbet eden Belediyespor yöneticileri, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Ali Sarı, “Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bize hem maddi hem de manevi anlamda çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Başkan Akova’da, “Burhaniye Belediyespor iyi bir sezon geçirdi. Burhaniye, yıllardan beri sporcu yetiştiriyor. Bu yönetime de yetiştirdikleri sporcular ve başarılı geçirdikleri sezon için teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Spor yöneticilerini yanına alan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova Ören Yolu üzerinde inşası devam eden Ahmet Akın Kültür Merkezi içerisinde Belediyespor için yaptığı tesisi gezdirdi .
Kaynak: İHA