Samsunspor Taraftarı Kutlamalara Engel Oldu

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyon olmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarların şampiyonluk coşkusu Samsunspor taraftarının engeline takıldı.

Samsunspor Taraftarı Kutlamalara Engel Oldu
Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Galatasaray taraftarına taş ve sopalarla saldırdı.

Site Camisi altındaki çay ocaklarında televizyonlardan Spor Toto Süper Kupa finalini takip eden 100 'lerce taraftar, karşılaşma esnasında büyük heyecan yaşadı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Galatasaraylı taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Fenerbahçeli taraftarlarda ise büyük üzüntü hakimdi

Ellerinde meşaleler ile şampiyonluğu kutlayan, takımı lehinde tezahüratta bulunan sarı-kırmızı taraftarlara Samsunspor taraftarları taş ve sopalarla saldırdı. Taşların ve sandalyelerin havada uçuştuğu gerginlikte Samsunsporlu taraftarlar Galatasaray bayrağını yaktılar. Olaya müdahale eden çevik kuvvet polisi, iki taraftar grubunun arasında etten duvar ördü. Daha sonra Samsunspor taraftarları İstiklal ve Gazi Caddelerine dağılarak Galatasaraylı taraftarların kutlama yapmasına izin vermedi. Samsunspor lehine slogan atan taraftarlar, “Bizim acımız büyük, Samsunspor küme düşmüş. Burası Samsun” dediler.

Gruplar arasında zaman zaman küçük gerginlikler yaşandı. Polisin zamanında müdahalesi olayları büyümeden önledi

Kaynak: İHA