Ayvalık’ta Motosiklet Kazası; 1 Ağır Yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet karşıdan karşıya geçmekte olan kadına çarptı.

Kazazede kadın ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre önceki gün saat 11.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 17 yaşındaki M.R. adlı genç sürücü trafikte tescili olmayan motosikletiyle, ilçe merkezinde bulunan bir alışveriş mağazasında alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek üzere karşıdan karşıya geçmekte olan evli ve iki çocuk annesi 57 yaşında olduğu öğrenilen Hüda Özdamar adlı kadına süratle çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre motosikletin çarptığı Hüda Özdamar’ın yaklaşık 20 metre sürüklendiği belirtilirken, kaza sonrasında olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık devlet Hastanesine kaldırılan Özdamar acilen ameliyata alındı.

Ameliyat sonrasında, aynı zamanda Astım hastası da olduğu öğrenilen Hüda Özdamar’ın, Ayvalık Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım Ünitesinin bulunmaması nedeniyle Edremit’te ki özel bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Ayvalık’ın tanınmış çay ocağı işletmecisi Nazmi Özdamar’ın eşi olduğu öğrenilen kazazede kadının vücudunun bir çok yerinde kırıklar olduğu ve durumunun da ağır olduğu kaydedildi .
Kaynak: İHA