Narman'da Sağlık İçin Hareket Et Yürüyüşü Düzenlendi

Narman İlçe Sağlık Grup Başkanlığınca Sağlık İçin Hareket Et yürüyüşü düzenlendi.

Narman'da Sağlık İçin Hareket Et Yürüyüşü Düzenlendi
Narman İlçe Hastanesi önünden başlayan yürüyüş Milli Eğitim müdürlüğü önünde son buldu. İlçe sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Ceyda Özçelik amaçlarının dengeli ve düzenli beslenme ve sporun önemini vurgulamak olduğunu belirterek, “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüşle kendi sağlığımız için İlçemizde bulunan resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarının da katılımını sağlayarak gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle dikkatleri çekmişizdir” dedi.

Narman İlçe Hastanesi önünde başlayan yürüyüşün ilçe milli eğitim müdürlüğü önünde kurulan stantta yürüyüşe katılanların boy ve kilo ölçümleri yapılarak kilo fazlası olanların sağlık problemi yaşamamaları için spor yapmaları önerilerek kilo vermeleri gerektiği söylendi.

Yürüyüşe İlçe sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Ceyda Özçelik, Hastane Müdürü Ali İşleyen, Garnizon Komutanı Nedim Karakuş, ilçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Yıldız, İlçe Gıda tarım Ve Hayvancılık Müdürü salim Pehluvan diğer daire amirleri, hastane personeli öğrenciler ve halk katıldı.

İlçe sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Ceyda Özçelik yürüyüşe katılan daire amirleri, öğrenci ve vatandaşlara teşekkür etti .
Kaynak: İHA