Bik Genel Müdürü Atalay'dan Manisa'ya Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz'ü ziyaret ederek, Manisa'daki yerel gazete sahipleriyle bir araya geldi.

Bik Genel Müdürü Atalay'dan Manisa'ya Ziyaret
BİK Manisa Şubesi makamında gerçekleştirilen ziyarette BİK Genel Müdürü Atalay, yerel gazete sahiplerinin sorunlarını dinledi. Manisa'daki yerel gazeteleri inceleyen Atalay, bir değişim ve gelişimin olduğunun altını çizdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ricasıyla Manisa'da şube açmak için girişimlerde bulunduklarını belirten Atalay, yaptıkları incelemelerde şartları uygun görüp geçtiğimiz aylarda şubeyi faaliyete geçirdiklerini hatırlattı. Atalay, "Manisa şubemizi geçtiğimiz aylarda açmıştık. Malum bir sakatlık geçirdim. Rahatsızlığımdan dolayı Manisa'ya gelme fırsatım olmamıştı. Bugün Manisa'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Manisa'da değerli arkadaşımız Kenan Tokgöz'ü görevlendirdik. Kendisine çok güveniyoruz. Manisa'ya bir diğer ziyaret amacımız da siz değerli gazete sahiplerinin görüşlerini dinlemek, varsa sorunlarının çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak. Bizim amacımız sizin daha fazla güçlenmeniz, güçlenip daha iyiye ulaşmanız. Güçlenip daha çok kazananın ki daha çok kazandırın. Daha iyi şartlar muhabir çalıştırın. Biz Manisa'ya yük olmaya değil, yük almaya geldik" dedi.

BİK Genel Müdürü Atalay'ın konuşmasının ardından yerel gazete sahipleri başta bayii satışlarındaki sıkıntılar olmak üzere sorunlarını aktardı.

"BİR MANİSALI KADAR ÜZÜLDÜM"
Gazeteleri incelerken Manisaspor ve Akhisar Belediye Gençlikspor'a da değinen Atalay, "Akhisar Belediye Gençlikspor'un süper lige çıkma konusunda avantajlı. Manisaspor'un ligden düşmesini beklemiyordum. Hikmet Karaman'la beraber çok iyi bir kadro oluşturulmuştu. Ben açıkçası o kadro ile Avrupa Ligi'nde oynayacağını düşünüyordum. Manisaspor'un ligden düşmesine bir Manisalı kadar üzüldüm diyebilirim" dedi.

Kaynak: İHA