Mavi Kelebekler 25. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

TRT ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Mavi Kelebekler 25. Bölümüyle 10 Mayıs Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İşte Mavi Kelebekler 25. Bölüm özeti ve fragmanı...

Mavi Kelebekler 25. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Mavi Kelebekler dizisinin 25. bölüm özeti:

Oteldeki kızları kurtarmak için yapılan operasyon sırasında Murat yaralanır. Mahir 'le ikisi esir düşerler. Sığınaktakiler, özellikle de Aida ve Derya, bu haberle yıkılırlar. Diğer tarafta Rasko, Yeşil Bereliler 'in kızları otelden çıkarmasının şokunu yaşamaktadır.

Mirza ve diğerleri kara kara Murat ve Mahir 'i kamptan nasıl kurtaracaklarını düşünürken, Çetnikler 'in bir köye daha baskın yaptığı ve barikat kurduğu haberini alırlar. Hemen harekete geçerler.

Tırnaklarıyla kazdıkları tünel çökme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Sığınaktakiler bu tehlikenin önüne geçmek için canlarını dişlerine takarak çalışmaya başlarlar. Kobra, Radovan 'ın Alma 'ya tecavüz ettiğini öğrenir.

Ondan hesap sormak için, Alma 'dan kendisini serbest bırakmasını ister. Alma hayatını mahveden Radovan 'dan intikam almakla, başka hayatları mahveden Kobra 'yı serbest bırakmak arasında büyük bir ikilem yaşar.

Murat, en büyük can düşmanlarından birini hayata döndürmek zorunda kalır. Hipokrat yeminine sadık kalarak yaptığı operasyon, Çetnikler için kötü bir sürpriz hazırlamasına imkân verir.

Mavi Kelebekler (25. bölüm) 10 Mayıs Perşembe TRT 1 'de…