Başkan Kocamaz: “Anneler Dünyanın En Güzel Varlıklarıdır”

Mersin’in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, anneliğin sürekli sevgiye ve özveriye dayanan, dünyadaki hiçbir değerle ölçülemeyecek ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak kadar çok yüce bir duygu olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz: “Anneler Dünyanın En Güzel Varlıklarıdır”
Başkan Kocamaz , her yıl Mayıs ayının 2 ' nci Pazar gününde Anneler Günü’nün kutladığını belirterek , annelerin bir gün ile değil 365 gün 24 saat hatırlanmaları gereken en değerli sevgili olduğunu ifade etti .

Başkan Kocamaz , anneliğin sürekli sevgiye ve özveriye dayanan , dünyadaki hiçbir değerle ölçülemeyecek ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak kadar çok yüce bir duygu olduğunu vurguladı .

13 Mayıs Pazar günü , Anneler Günü’nün Eshab - ı Kehf etkinlikleri ile birlikte kutlanmasından son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Kocamaz , bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Eshab - ı Kehf ' te Hıdırellez Günleri ile birlikte Anneler Günü’nü de kutlamanın engin hazzını yaşadığını ifade etti .

Kocamaz , “Anneler dünyanın en güzel varlıklarıdır . Bizleri her türlü sıkıntıya katlanarak yetiştiren ve bizler için her şeyin en iyisini isteyen annelerimizin kıymetini bilmeliyiz . Annelerimizi sevindirmek , onları ne kadar sevdiğimizi söylemek için özel günlere ihtiyaç duymamalıyız . Anneler büyük cefalar çekerek , büyük fedakarlıklar göstererek , evlatlarını belli bir konuma getirmek , yetiştirmek için gayret gösteriyorlar . Kendileri yemiyor yediriyor , giymiyor giydiriyor , içmiyor içiriyor . Dolayısıyla bütün annelerimizin , bu güzel gününü kutluyorum . Anneler gününün bir güne sığdırılmaması gerekir ve her günü anneler günü olarak kutlayıp annelerimize saygı , sevgi göstermek zorundayız . Tüm annelerimizin ellerinde öpüyorum . Hayırlı , sağlıklı , uzun ömürler ve mutluluklar diliyorum " şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA