Toroslar'a Gençlik Merkezi Yaptırılıyor

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesinde 40 bin metrekarelik alanda inşasına başladıkları gençlik merkezinin çok özellikli doğal bir tesis olacağını söyledi.

Toroslar'a Gençlik Merkezi Yaptırılıyor
Projenin tamamının Toroslar Belediyesi çalışanları tarafından yapılacağını belirten Tuna, merkezde tribünü ile birlikte nizami ölçülerde bir futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları ile tenis kortu, gençlerin ve izci takımlarının gelip kamp kurabilecekleri bungalov tipi evler, soyunma odaları ve ücretsiz internet evi ile okuma odasının yer alacağını kaydetti.

Aynı zamanda gençlerin aileleriyle hafta sonu gelip piknik yapabilecekleri piknik masaları ile bütünleştirecekleri bir mesire alanı oluşturacaklarını ifaede eden Tuna şunları kaydetti: "Paintball sporunun da yapılabileceği bu tesis gençlerin her türlü spor aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri çok özellikli bir merkez olacak. Konum itibariyle şehri panoramik bir şekilde gören, deniz manzarası ve hava sirkülasyonu güzel olan doğal bir ortam. Tamamı Toroslar Belediyesi çalışanları tarafından hayata geçirilmektedir. Önümüzdeki yaz ayında bir kısmının kullanılabileceği bu tesisi 2012 yılının sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz.”