Topladıkları Oyuncakları Altındağ Gençlik Merkezi'ne Hediye Ettiler - Ankara

Ankara'daki bir ilköğretim okulunun öğrencileri, aralarında topladıkları oyuncakları Altındağ Gençlik Merkezi Çocuk Kulübü'ndeki kreş öğrencilerine hediye etti.

Adem Bilhan Uysal İlköğretim Okulu öğrencileri, aralarında topladıkları kullanılmayan ancak sağlam olan oyuncaklarla Altındağ Gençlik Merkezi Çocuk Kulübü'ne geldi.

Çocuklar, oyuncakları Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Organizasyonlar Servisi Koordinatörlüğünün yardımıyla 14'ü kız 34 öğrenciye dağıttı.

İlköğretim 8. sınıf öğrencisi Aleyna Çakmak , okullarının Çocuk Esirgeme Kulübü'ne üye bir arkadaşının, huzurevini ziyareti sonrası anlattıklarından çok etkilendiğini söyledi.

Bunun üzerine yardımlaşma adına kendisinin de bir şeyler yapmak istediğini anlatan Çakmak, oyuncağı olmayan çocuklar için oyuncak toplamaya karar verdiğini ifade etti.

Bu fikrini öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştığını dile getiren Çakmak, okuldaki diğer öğrencilerin de katkısıyla topladıkları oyuncakları minik öğrencilere hediye ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA