Sakarya Modern Sanat Merkezine Kavuşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Eski TMO Binasının Sanat Merkezi’ne Dönüştürülmesi Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Sakarya Modern Sanat Merkezine Kavuşuyor
İhaleye 2 firma katıldı.

Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, “Eski TMO Binası’nı Sanat Merkezi’ne dönüştürüyoruz. Gerçekleştirilen ihaleye 2 firma tekliflerini sundu. Hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir Belediyesi şehrin kültür ve sanat hayatını daha da canlandırmak adına önemli çalışmalara imza atıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun, şehrin kültür sanat yaşamına renk getirecek dediği eski TMO Binası’nın Sanat Merkezi’ne dönüştürülmesi yapım işinin ihalesi gerçekleşti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, “Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun sözünü verdiği Sanat Merkezi’nin ihalesini gerçekleştirdik. Gerçekleşen ihaleye BEKA Mühendislik (Eren Birsen) ve Öz Bulut Yapı Firma Ltd. Şti tekliflerini sundular. İhalemizin sonucu komisyonun değerlendirmesinin ardından açıklanacak ve en kısa zamanda çalışmalara başlanacak” diye konuştu.

Yapılacak Sanat Merkezi ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Ali Oktar, “5 bin 230 metrekarelik Eski TMO Binası’nın alanında şehrimize yakışır modern bir Sanat Merkezi’miz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da bahsettiği gibi yeni yapılacak Sanat Merkezi’mizde, bir cep sinema, kafeterya, kitap satış yeri ve sergi salonu yer alacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı .