Şahinbey, Yaptığı Hizmetlerle Takdir Topluyor

Göreve geldikleri üç yıldan bu yana her yıl belediye bütçesini katlayarak arttırdıklarını ve denk bütçeyi sağladıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm, yeni konut üretimi, çarpık yapılaşma ile mücadele, park ve yeşil alan çalışması, eğitime destek, gençlik merkezi ve sosyal tesisler, sosyal yardımlar, sosyal etkinlikler ve sportif alanda yapılan yatırım ve çalışmalara öncelik verdiklerini belirtti.

Şahinbey, Yaptığı Hizmetlerle Takdir Topluyor
Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Meclis toplantısı öncesi sunum eşliğinde belediyenin üç yıl içinde yaptığı hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, "2010 yılında 174 Milyon TL gerçekleşen bütçemizi, 2011 yılında 277 Milyon TL olarak gerçekleştirdik. 2012 yılı bütçemizi ise 345 Milyon TL olarak belirledik. Hiçbir zaman hayali bütçe yapmadık. Denk bütçeyi sağladık ve üzerine çıktık. Belediyemizin şuanda hiç borcu yok. Tüm imkanlarımızı vatandaşımıza hizmet için harcıyoruz. Şahinbey Belediye meclisimizde uyum içinde çalışıyoruz. Son üç yılda meclise gelen maddelerimizin yüzde doksanı oy birliği ile geçmiştir. Ben tüm meclis üyelerimize bu uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Sonra gündeme alınan on altı madde komisyonlardan geldiği gibi kabul edildi. Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi 2011 yılı faaliyet raporunun oylanması için meclis başkanlığını meclis başkan vekiline bıraktı ve rapor onaylandı. Yapılan oylamalar ardından bir Sonraki meclis 02 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de toplanmak üzere dağıldı .