Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş'ten Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Özkul’a Ziyaret

Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Metin Memiş, kısa süre önce göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Sunay Özkul’u ziyaret etti.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş'ten Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Özkul’a Ziyaret
Ziyarette Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Numan Şeker, Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül de hazır bulundu. Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Türkiye’de kadın elinin değdiği her yerde yaşanan değişimin kendisini hızla hissettirdiğini belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü’nde de böyle bir değişimin yaşandığını dile getiren Memiş, toplumun geniş bir kesimine hitap eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Memiş, “Yeni dönemde sizlerin sayesinde ihtiyaç sahibi insanlarımız devletin şefkat elini daha fazla hissedecektir” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün yeni bir kurum olduğuna dikkati çeken Özkul, "Göreve geldiğimde ilk etapta kurumu tanımak için bütün birimlerle bir araya geldik. Birimlerden aldığımız bilgiler ve yaptığımız gözlemler sonucunda öncelikli ihtiyaçları tespit ettik. Şu an ihtiyaç duyulan alanlarla ilgili projelerimizi oluşturuyoruz. Proje aşamasından uygulamaya geçen çalışmalarımız da var.” diye konuştu.

Müdürlük olarak devletin şefkatli yüzünü ihtiyaç duyan herkese en iyi şekilde yansıtacaklarını ifade eden Özkul, “Yeni dönemde hizmetlerimiz daha çok sorunların ortaya çıkmasını engellemeye dönük olacak. Eğer bunu yapabilirsek işimiz daha da kolaylaşacak. Toplumun ana katmanı olan aile yapısını sağlamlaştırabilirsek, sosyal çevreler arasındaki iletişimi güçlendirebilirsek daha kolay yol alabiliriz” şeklinde konuştu.

Özkul, bunun için Bursa’yı geleceğe taşıyacak projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını sözlerine ekledi .