Gitar Kursu Öğrencilerinden Bahar Konseri

Foça Belediyesi’nin sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında açılan Gitar Kursu'na devam eden öğrenciler hünerlerini düzenlenen konserle sergiledi.

Gitar Kursu Öğrencilerinden Bahar Konseri
Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, Foça Belediyesi Gitar Kursu öğrencileri sahne aldı. Konserde, öğrenci aileleri ile birlikte müzikseverler de salonu tamamen doldurdu. Salonda yer kalmayınca bazı konuklar konseri ayakta izledi.

Oğuzhan Çakırefe’nin eğitmenliğinde yaşları 10-15 arasında değişen 13 öğrenciden oluşan orkestra, hem çalıp hem desöyledikleri parçalarla dinleyenleri coşturdu. İlk bölümü klasik parçalardan dinletilerle oluşturulan konserin, ikinci bölümünde tanınmış Türkçe şarkılara yer verildi.

Bazı şarkılara piyano ve Ney ile eşlik eden eğitmen Oğuzhan Çakırefe’yle çalışan öğrenciler, uyumlu bir birliktelik sergiledi.

Oğuzhan Çakırefe’ye konser sonrası teşekkür ederek çiçek takdim eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, öğretmen ve öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, “Belediyeciliğin sadece yol, su, kaldırım gibi çalışmalardan ibaret olmadığının en güzel kanıtı bu. Şimdiden sanatçı saydığım çocuklarımızı ve bu çalışmalara katkı sunan ailelerini tebrik ediyorum” dedi.