Gevher Hatun Koleji Resim Sergisi Açtı

Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri Makro Market AVM’ de resim sergisi açtı.

Gevher Hatun Koleji Resim Sergisi Açtı
2011-2012 Eğitim Öğretim döneminde yaptıkları resimlerin dışında Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları değişik çalışmaların da yer aldığı serginin açılışını Karaman İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Selmani Karaçam yaptı. Anasınıfı öğrencilerinin İngilizce şarkılar seslendirdiği, Gevher Hatun İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibinin de bir gösteri yaptığı açılışta bir konuşma yapan okul müdürü Tanju Yıldırım, öğrencilerin çalışmalarının kendileri, aileleri ve öğretmenleri açısından önemli olduğunu belirterek bu sergiyi açtıklarını söyledi.

Serginin Pazar günü akşamına kadar açık kalacağını dile getiren Yıldırım, ders çalışan,sınavlara hazırlanan öğrencilerin streslerini,yorgunluklarını aileleri ile birlikte bu tür etkinliklerle attıklarını ifade etti.

Öğrencilerin her anlamda sağlıklı yetişebilmesi için okul olarak değişik programlar düzenlediklerini belirten Yıldırım, Nisan ayı sonunda babaların Peygamber Efendimizin hayatından sınava gireceklerini, Mayıs ayında da Konya gezisi ile pikniklerin olacağını söyledi.