Edirne Bölge Müdürlüğü'nü Ayrı Ayrı Ziyaret Etti

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği ile Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği başkan ve üyeleri, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla AA .

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın ulusal ve uluslararası alandaki başarılarının yanı sıra yerel anlamda da birçok başarıya imza attığını söyledi.

Edirne'nin tanıtımında AA'nın büyük katkılarını gördüklerini ifade eden Dinar, ''Biz Edirne'yi tanıtmak için bu yola baş koyduk ve yol arkadaşlarımızdan biri de hiç şüphesiz Anadolu Ajansı'dır. Kentimiz için yapılan güzel işleri ulusal ve uluslararası gündeme taşıyan Anadolu Ajansı, yerel anlamda düşünürsek Edirne için büyük bir şanstır'' diye konuştu.

Ziyarette, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri Arif Meriç, Hasan Ertene, Selahattin Kalıpçinden ve Nadi Ersoy da yer aldı.

Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı da ziyarette yaptığı konuşmada, milli mücadele yıllarında Atatürk tarafından kurulan AA'nın her geçen gün başarısını arttırarak dünya haber ajansları arasında zirveye yürüdüğünü belirtti.