Bozdağ, MÜSİAD Adıyaman Şubesi'nin Açılışına Katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adıyaman Şubesi'nin açılışını yaptı.

Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, derneğin Adıyaman'ın ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Bozdağ, Adıyaman'ın MÜSİAD ile daha da güçleneceğini, MÜSİAD'ın Adıyaman'ın ihracatının, ekonomik alanda sağladığı gelişmenin artması için atan sağlam bir kalp, Adıyaman'da düşünen sağlam bir akıl olacağını'' ifade etti.

Derneğin projeler ortaya koyan bir mühendislik merkezi olmasını umduğunu dile getiren Bozdağ, ''Adıyaman, MÜSİAD ile daha da güçlenir. Ekonomik anlamda başarılı müteşebbisleri Adıyaman'da buluşturur, Adıyamanlı müteşebbisleri de Türkiye'ye ve dünyaya tanıtır. Bu derneğin, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan da Adıyaman'da MÜSİAD'ı kurarak, müteşebbisleri bir araya getirdiklerini, amaçlarının Adıyaman ve Türkiye ekonomisinin kalkınmasına destek vermek olduğunu ifade etti.

Bozdağ, açılış sonrasında beraberindekilerle Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Adıyaman Belediyesi'nin başarılı hizmetler yaptığını belirten Bozdağ, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Büyükaslan ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Büyükaslan, belediye şeref defterini imzalayan Bozdağ'a, yöreye ait el dokuması halı hediye etti.

MÜSİAD Adıyaman Şubesi'nin açılışı ve belediye ziyaretine, KKTC'deki Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Serdar Denktaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, daire ve şube müdürleri, sanayici ve iş adamları ile vatandaşlar katıldı .