BBP Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan Açıklama Yaptı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, kamu görevlileri arasında en zor şartlar altında çalışan meslek grubunun polislik olduğunu söyledi.

BBP Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan Açıklama Yaptı
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıl dönümü sebebiyle yazılı açıklama yapan Akdoğan, " Polislerimiz mesaileri ve hafta sonları olmadan canlarını dişlerine takarak devlet ve milletine hizmet eden, can ve mal güvenliğimizi sağlayan, adaletin yerine gelmesinde katkısı bulunan, polislerimizin polis haftasını tebrik ediyor ve kendilerini kutluyoruz" dedi.

Akdoğan açıklamasında şunları söyledi; "Polislerimizin sorunlarının büyük bir bölümünün de halen giderilmediğini de görmekteyiz. Fazla mesai yapan, hafta sonları da çalısan, ek görevlere giden polislerimizin bu çalışmaları göz ardı edilmemelidir. Askeri personelde olduğu gibi emniyet personelinde de kıdem duzenlemelerinin yapılması gerektiğine inanıyoruz. Ailelerinden, çoluk çocuklarından ve kendilerinden daha fazla milletine hizmet için çalışan fedakar polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm emniyet çalışanlarımızın, polislerimizin, bekçilerimizin ve ailelerinin partim BBP ve şahsım adına polis haftasını kutluyor, hepsine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. "