Anaokulu Öğrencilerinin Hazırladığı Sergi Beğeni Topladı

Yozgat Özel Ergin Koleji Anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi, davetlilerin beğenisini kazandı.

Anaokulu Öğrencilerinin Hazırladığı Sergi Beğeni Topladı
Kolejin fuaye salonunda sergilenen resim ve el işleri sergisinin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Bağcı, Kolej Müdürü Ali Acar, okul müdürleri, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bağcı, daha sonra sergiyi gezerek Kolej Müdürü Acar’dan bilgi aldı.Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bağcı, anaokulu öğrencilerinin düzenlediği sergiyi beğendiğini söyledi.

Bağcı, "Kolej kurulduğu günden bu yana Yozgat eğitimine ivme kazandıran bu okulumuzun çalışmalarını her zaman takdirle karşılıyoruz. Teknoloji ile eğitimi bütünleştiren okulumuz Yozgat’ın eğitiminde başarı sağlamıştır ve başarılı öğrenciler mezun etmiştir. Hayal gücünü yansıtan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bunlar bizim geleceğimiz, Yozgatımızın da geleceğidir. İleride bu okuldan çok büyük bilim adamları yetişeceğine eminim." dedi.

Kolej Müdürü Ali Acar da konuşmasında eğitimin önemine değindi. Acar, "Bir binanın temeli ne kadar önemli ise okullar için de özellikle ilköğretim ve lise içinde okul öncesinin değeri o kadar önemlidir. Çünkü eğitimin sağlam temeller, sağlam ayaklar üzerine oturması için okul öncesinin çok iyi olması gerekiyor. Bu anlamda biz de okul olarak okul öncesi eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Bu kapsamda geçen yıldan itibaren okul öncesi imkanlarımızı, sınıf sayılarımızı artırdık. Önümüzdeki yıl içerisinde bu sınıflarımızı daha artırmayı düşünüyoruz. Bu tür faaliyetlerle de çocuklarımızın yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları burada sergiliyoruz." diye konuştu.

Acar, bir hafta açık kalacak serginin hafta sonu yapılacak SABİO sınavına girecek öğrenciler ve velileri tarafından da gezebileceğini sözlerine ekledi.