Alatarla Köyünün Çöp Sorunu Çözülüyor

Taşköprü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapılacak proje ile ilçeye bağlı Alatarla köyünde çevre düzenlemesi yapılacak.

Alatarla Köyünün Çöp Sorunu Çözülüyor
İlçenin en büyük köyü olma özelliğini elinde bulunduran Alatarla köyünün çehresini değiştirerek şehir görünümüne kavuşacak ve temizlik sorununu çözüm bulunacak. Bu kapsamda oluşturulacak projece için Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, Alatarla köyünde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ali Yılmaz, ilçenin en büyük ve kalabalık köylerinden birisi olan Alatarla’nın temizlik sorununu çözmek için köyün belli yerlerine çöp konteynırları konulacağı müjdesini verdi. Yılmaz, “Taşköprü Belediyesi ile yapacağımız protokol çerçevesinde haftada bir iki gün çöplerin alınmasını sağlayacağız ayrıca valilik özel idaresinin de desteği ile köy merkezindeki atıl yapıları yıkıp park ve çevre düzenlemesi de yapmayı planlıyoruz” dedi.

Kaymakam Yılmaz’a inceleme sırasında Taşköprü Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Tuncay Özbek, Taşköprü Belediyesi yetkilileri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çelik eşlik etti .