AK Parti Kırklareli İl Başkanı Tunç Açıklaması

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç, ''İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten Anadolu Ajansı, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini ve saygısını kazanarak basınımızın temel taşı olmuştur'' dedi.

Tunç, AA'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Anadolu Ajansı'nın kuruluşundan bugüne kadar demokrasimizin yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getirdiğini, halkın haber alma hakkına önemli katkılar sağladığını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan Anadolu Ajansı'nın ülkemizin en önemli haber kurumlarından biri olduğunu bildiren Tunç, şunları kaydetti:

''İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten Anadolu Ajansı, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini ve saygısını kazanarak, basınımızın temel taşı olmuştur. Ülkemizde ve Kırklarelimizde bu önemli görevi üstlenerek bunu başarıyla sürdüren ve bundan sonra da sahip olduğu ilkeli ve dürüst habercilik anlayışı ile sürdürecek olan Anadolu Ajansı'nın 92. kuruluş yıl dönümününü en içten dileklerimle tebrik ederim.' '