Ak Parti Çorum Milletvekili Uslu ve Bağcı'dan Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı, Çorum Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ak Parti Çorum Milletvekili Uslu ve Bağcı'dan Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'nin de hazır bulunduğu ziyarette Emniyet Müdürü Necmettin Emre, polis teşkilatının çalışmaları hakkında Uslu ve Bağcı'ya bilgi verdi. TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Son günlerde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar ve kaçakçılara vurulan darbelerle gurur duyduklarını söyledi.

Ziyarette 12 Eylül darbesiyle ilgili yargılamaya da değinen Uslu, "12 Eylül" davasında o dönemin zihniyetinin yargılandığını söyledi.

12 Eylül davasına intikam gibi bir duygu ile yaklaşımın ilkel yaklaşım olacağını dile getiren Uslu, "Ama hukuk şayet güçlü ve kararlı bir biçimde bundan Sonra darbe teşebbüsünde bulunan veya aklından geçirenlerin önünü kapatırsa önemli bir mesafe kat edilmiş olur. Türkiye olağanüstü koşulları yaşadığı günlerde hep geri kaldı. Hem dünyadan dışlandı, hem ekonomik hem sosyalanlamda geri kaldı. Türkiye hızla demokratikleştiği dönemlerde özgürlük ortamının geliştiği ortamlarda daha büyük başarılara imza atmış ve performanslara sahip olmuştur. Yakaladığı yüzde 8 büyüme hızı ile dünyanın örnek ülkelerinden bir tanesidir. Bunları yaparken içerde huzurlu olmak, hoşgörülü olmak en büyük gücümüzdür. Kendi huzurumuzun sağlanması vatandaşların yasalara uymasıyla, polisin gereken tedbirleri zamanında alması ile mümkün. Medeniyet olarak bir hoşgörü medeniyetinin temsilciyiz. Türkiye'ninbüyümesini ve bölgede küresel aktör olması için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Emniyet Müdürü Necmettin Emre, geçmişte kardeş kanının aktığı bir il olan Çorum'un bugün ülkenin en güvenli illerinden biri olmasının önemli olduğunu dile getirdi. Uslu, ziyaret Sonunda Emre'ye çiçek verdi .