Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Çorum'un Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sportif faaliyetlerde başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor.

Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Başarılı Öğrencilere Ödül
Gençlik ve Hizmetler Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçükler Satranç İl Birinciliğinde üçüncü olan Org. Ahmet Çörekçi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencisi Yusuf Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok, Osmancık'ın sportif faaliyetlerde çok başarılı bir ilçe olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizden her yıl il birincileri, bölge birincileri hatta Türkiye şampiyonları yetişiyor. Çeşitli spor dallarında takım halinde başarı gösteren okullarımız da var. Voleybol ve badminton takımlarımız Türkiye finallerine kadar yükseldi. Satranç dalında da il üçüncülüğü kazanan öğrencimizi ve bu başarıya ortak olan okul idaresi ile destek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencimizin bu başarısının diğer öğrencilerimize örnek ve teşvik olacağını ümit ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Mahmut Karakaş ve Satranç Egzersiz Öğretmeni Erdal Şanver'in de hazır bulunduğu ziyarette Üçok, il üçüncüsü olan Uysal'ı çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi .