Hastaneye 100 Metre Kala Kalbine Yenildi

Edirne’nin Keşan ilçesinde göğüs ağrısı nedeniyle özel hastaneye gitmek için yola çıkan sürücü sürücü, hastaneye 100 metre kala direksiyon başında kalp krizi geçirdi.

Hastaneye 100 Metre Kala Kalbine Yenildi
Yanında bulunan eşinin direksiyonu kırarak duvara çarptırdığı araçtan çıkarılan sürücü yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Evinde istirahat ederken göğsünde ağrı başlayan Ramazan Dursun, yanına eşini de alarak 34 UK 7957 plakalı otomobili ile Özel Keşan Hastanesi’ne doğru yola çıktı. Sürücü Dursun, hastaneye 100 metre kala Keşan Kültür Merkezi yakınında kalp krizi geçirdi ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün eşi Sevinç Dursun, aracın Sanayi Kavşağı’na doğru gittiğini görünce direksiyonu Kültür Merkezi'nin duvarına doğru kırdı.

Kazanın haber verilmesi ile olay yerine intikal eden 112 acil servis görevlileri, Dursun’un kalp krizi geçirdiğini belirleyerek olay yerinde 20 dakika kalp masajı yaptı. Daha sonra Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Dursun, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı .