Akıncılar İlçesinde, Etkinlikler Kapsamında Başarılı Öğrencilere Giysi Yardımı Yapıldı

Akıncılar ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında başarılı 40 öğrenciye giysi yardımında bulunuldu.

Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğince yapılan yardımlar, Akıncılar İlçe Emniyet Amirliği'nde düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, törende yaptığı konuşmada, dernek yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yakınoğlu, ''İlçemizdeki okullarda başarı seviyesi yüksek 40 öğrencimize derneğimiz tarafından gönderilen giysi yardımlarını törenle takdim ettik. İlçemizin güvenliği için emniyet amirliğimiz hizmet binası içerisinde kurulan MOBESE kamera sistemi ve bu sisteme bağlı 10 adet kamerayla ilçemizin güvenliği daha iyi konuma gelmiştir'' dedi.

Dernek başkan yardımcısı Kemal Acar ise ''Akıncılar ilçemize acil kurulması gereken MOBESE kamera güvenlik sistemini emniyet amirliği hizmet binasına hibe ettik. İlçemizdeki tüm okullarda yapılan çalışma sonucu başarılı olan 40 öğrencimize hediye paketlerimizi teslim ettik. Derneğimiz bundan böyle bu tür çalışmalara imza atacaktır'' dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere giysileri dağıtıldı .