Akdağmadeni’nde Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası etkinlikleri şehit polisler için okutulan Mevlid-i Şerif ile başladı.

Akdağmadeni’nde Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu
İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran, Polis Haftası'nı düzenleyecekleri çeşitli etkinlikle kutlayacaklarını söyledi.

Polisin başarısının sadece yakaladığı suçlu sayısı ile değil aynı zamanda halktan aldığı destekle de ölçüldüğünü ifade eden Oran, ilçe halkına kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Oran, 'Asayişi sağlanmış güvenli Akdağmadeni 'nde, görev yapmaktayız. Bizim polis teşkilatımızda Toplum Destekli Polis teşkilatları hep başarılı olmuştur. Çünkü bilgi ve ihbarı toplumdan alıyoruz. Toplum bize güvenmezse bilgi vermez. Akdağmadeni halkını sadece polis haftasında değil her zaman yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Bugün Merkez Haseki Camii'nde ebediyete intikal etmiş şehit kardeşlerimiz için mevlit programı düzenledik. 10 Nisan Salı günü de resmi tören gerçekleştireceğiz. ' dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Oran, polis haftası etkinlikleri kapsamında İlk Öyküm Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çocukları ziyaret etti. Kurum Müdürü Ahmet Oba ile bir süre görüşen Oran, çocukların eğitimi hakkında bilgi aldı.