60 Gün Süresince Tamamen Trafiğe Kapatılacak

Başkent'te elektrik ana iletim hattı çalışmaları nedeniyle Celal Bayar Bulvarı yarından itibaren 60 gün süresince tamamen trafiğe kapatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından Etiler Orduevi önünde yapılacak elektrik ana iletim hattını deplase çalışmaları nedeniyle Celal Bayar Bulvarı'nın tamamen araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, çalışmaların yaklaşık olarak 60 gün sürmesinin planlandığı belirtilirken, yolun daha kısa bir sürede trafiğe açılabilmesi için gayret sarf edileceği ifade edildi. Bulvarın ulaşıma kapatılması sonrası için kullanılabilecek yeni güzergahların belirlendiği dikkati çekilen açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yeni güzergahları kullanmaları istendi.

Açıklamada belirtilen yeni güzergahlar ise şu şekilde:

''Gazi Mahallesi'nden gelip Sıhhiye, Cebeci ve Mamak istikametinde gidecek sürücülerin Etiler Orduevi önündeki kavşaktan sağa dönerek, Konya yoluna ve Konya yolundan Hipodrum Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi'ni takiben tekrar Celal Bayar Bulvarı'na çıkabilir.

Keçiören istikametinden gelip, Gazi Mahallesi istikametinde gidecek sürücüler, Kazım Karabekir Caddesi'nden Dögol Caddesi'ni ve devamında İncitaş Caddesi'ni takip edebilir.

Sıhhiye, Cebeci ve Mamak istikametlerinden gelip, Gazi Mahallesi'ne gidecek sürücüler de Celal Bayar Bulvarı'ndan sağa Kazım Karabekir Caddesi'ne çıkarak buradan Dögol Caddesi ve İncitaş Caddesi'nden güzergahlarını sürdürebilir.' '