Ankara'da Sobadan Zehirlenen Aile Nevşehir'de Toprağa Verildi
Ankara'nın Keçiören ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Ahmet Aydın (29), eşi Betül Aydın (26) ile kızları Hira Gül (1) ve Ece Sıla (5), Nevşehir'de toprağa verildi.

Burada sabah erken saatlerde yıkanan cenazeler, daha sonra Ahmet Aydın'ın baba evine getirildi.
Cenazelerin eve getirildiği sırada Ahmet Aydın'ın babası Yunus Aydın ve annesi Akkız Gültekin Aydın sinir krizi geçirdi. Fenalaşan aile bireylerine olay yerindeki sağlıkekipleri müdahale etti.
Ahmet Aydın, eşi Betül Aydın ile kızları Hira Gül ve Ece Sıla'nın cenazeleri, daha sonra Abuşağı Aşağı Cami'ye getirildi.
Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına; eski YSK Başkanı Muammer Aydın, Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazının ardından, 4 kişinin cenazesi Abuşağı Mezarlığında toprağa verildi.
