Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Açıklama Yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinden bu yana 50 sosyal tesis projelendirdiklerini ve 32 tanesini hizmete sunduklarını bildirdi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Güneykent Mahallesi'ndeki sosyal tesis ve pazar alanı yapım çalışmaları sürüyor.

4 katlı ve 14 bin metrekarelik bir alana sahip olan tesislerin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Başkan Tahmazoğlu, sosyal tesis yapımına büyük önem verdiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bu yana ilçe genelinde 50 sosyal tesis projelendirdiklerini ve 32 tanesini hizmete sunduklarını kaydetti.

Bu yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulacak olan Güneykent sosyal tesisi ve pazar alanının çok yönlü olacağını ifade eden Tahmazoğlu, şunları aktardı:

''Güneykent Mahallesi'nde ihtiyaç olan bu tesisimizin içinde 3 bin 500 metrekare pazar alanı, 3 bin 500 metrekare kapalı spor alanı, 3 bin 500 metrekare sosyal tesis ve 3 bin 500 metrekare otopark olacak. Dört katlı olarak inşa edilen tesisimiz 14 bin metrekare inşaat alanına sahip. Çalışmalarına başladığımız tesisimizi bu yıl içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.' '
Kaynak: AA