Hacı Boydak: Krizler Fırsata Çevrilmeli
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, krizlerin fırsat olarak görülmesi halinde fırsata dönüştürülebileceğini söyledi.

Türkiye'de KOBİ'lerin güçbirliği oluşturması gerektiğine vurgu yapan Boydak, "Bugün ülkemize istihdamın yanı sıra yurt dışına da açılmanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı. Boydak, kriz denilen dönemlerde şirketlerde kriz kelimesini kullanmayı yasakladığını belirterek, bazıları için kriz bazı insanlar için fırsat olabilir düşüncesiyle hareket ettiklerini, bunun sonucunda hiç kriz yaşamadıklarını vurguladı. Boydak, "Başbakanımız'ın 2023 projesi kapsamında Boydak Holding üzerine düşen ihracat hedefini yakalayacaktır." diye sözlerini tamamladı. AGİAD Başkanı Şeref Emil ise "Attığımız her adım ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesinde bir adım daha ileriye taşıyacak. Bu vizyonla ülkemizi daha ileri ve daha güçlü bir konuma getirmek için her gün bir öncekinden daha çok çalışmaya gayret göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Panele Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Anamur Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programın sonunda dernek başkanı Şeref Emil ve belediye başkanları Anamur yöresinde yetişen muz, çilek ve altın çilekten oluşan bir sepeti Hacı Boydak’a hediye etti .
