Zerçev'den, İş Kurmayı Planlayanlara Yönelik Eğitim Semineri

Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) Başkanı Cevat Kır, dernek bünyesinde kurulu Ereğli İş Geliştirme Merkezi (ERİŞGEM)'nin, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile faaliyetlerini artırarak sürdürdüklerini belirtti.

Cevat Kır, bu kapsamda 'ERİŞGEM Akademisi' adı ile 2 günlük eğitim semineri düzenlemeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Kır, kurdukları günden beri bölgesel ve yerel kalkınmaya destek veren ERİŞGEM'in, faaliyetlerine ‘ERİŞGEM Akademi’yi ekleyerek iş adamlarına, iş kurmayı planlayan bay ve bayan girişimcilere katkı vermek, geleceğe yönelik hayallerini en üst düzeyde yapmalarını sağlayacak eğitimler planladığını ifade etti.

Bcevat Kır, şöyle dedi:"Bir iş fikri ve ufak da olsa sermayesi olan girişimcilerimize yardımcı olma misyonuyla kurulan ERİŞGEM, KOSGEB ile birlikte bu faaliyetleri artırarak devam etmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Arzu eden tüm girişimcilerimizin ‘ERİŞGEM Akademi’ye kayıt olmalarını bekliyoruz. 27-28 Nisan’da Grand Ereğli Otel Salonu’nda verilecek eğitim semineri saat 10.00’da başlayacak. Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Emre Yıldırım’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer sonunda katılanlara belge verilecek. Aynı zamanda, bugüne kadar düzenlenen eğitim seminerlerine katılanlara başarı belgesi takdim edilecek.”