Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması Çorum'da Başladı

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Çorum Valiliği'nin ev sahipliğinde 22'nci Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılımı ile başladı.

Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması Çorum'da Başladı
Anitta Otel'de başlayan medya buluşmasında konuşan Çorum Valisi Nurullah Çakır ''Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması''na ev sahipliği yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kentin tanıtım açısından da büyük şans olduğunu belirten Çakır Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a teşekkür etti. Daha sonra ise Hitit kıyafetlerinin ve Kargı bezinin yer aldığı defile yapıldı. Defileye ünlü manken Ece Gürsel de katıldı.

Programa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç eşi Münevver Arınç, Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Çorum Valisi Nurullah Çakır eşi Cemile Çakır, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü eşi Hatice Külcü, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve 350'den fazla gazeteci katıldı.