Adliye Parkı'nın Açılışını Başbakan Yardımcısı Arınç Yapacak

Çorum Belediyesi tarafından eski cezaevi yerine yaptırılan Adliye Parkı'nın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yapacak.

Adliye Parkı'nın Açılışını Başbakan Yardımcısı Arınç Yapacak
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, modern görünümüyle büyük beğeni toplayan Adliye Parkı'nda incelemeler yaparak, çalışmalar hakkında Park Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Verdikleri sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Külcü, göreve geldiklerinde her mahalleye bir park yapma sözü verdiklerini hatırlatarak, Yazıçarşı ve Adliye civarındaki yeşil alan eksikliğinin bu park ile birlikte sona ereceğini vurguladı.

Amaçlarının insanları yaşadıkları bölgelerde yeşil alanla buluşturmak olduğunu dile getiren Külcü, "Çocukların, yaşlıların ve ev hanımlarının evlerinden fazla uzaklaşmaksızın eğlenip dinlenebileceği bir alan oluşturmaktır. Diğer bölgelerde yapımı tamamlanan parkların açılışını da birer birer yapacağız" dedi.

Adliye parkının açılışının Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından açılacak olmasının da kendileri için gurur kaynağı olduğunun altını çizen Külcü, "Sayın Başbakan Yardımcımız 25 Nisan'dan itibaren üç gün Çorum'da çeşitli programlara katılacak. Yoğun programları arasında Çorum Belediyesi olarak yaptığımız bu parkın açılışını sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç beyin yapacak olması bizleri daha da mutlu etmektedir. İnşallah diğer bölgelerde yaptığımız parkların açılışını da görkemli törenlerle gerçekleştireceğiz" dedi.

Açılışta Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Keremcem'de konser verecek .
Kaynak: İHA