Bakan Şahin, Muğla'da Temaslarda Bulundu

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bazı açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün Muğla’ya geldi.

Bakan Şahin, Muğla'da Temaslarda Bulundu
İlk olarak Muğla'nın Gökova Körfezi'ne bakan Akyaka beldesinde AK Partililerle buluşan Bakan Şahin, burada onuruna verilen yemeğe katıldı.

Daha sonra Muğla AK Parti yeni binasını hizmete açan Şahin, Muğlalılara hitaben bir konuşma yaptı. Şahin, “Türkiye 'de siyasetin ezberini bozduk. Türkiye 'de siyasette bozulacak çok ezber var ve biz onları da bozacağız” dedi.

Açılışın ardından Muğla Valiliği'nde konuk defterini imzalayan Şahin, Marmaris'e geçti. Şahin burada Marmaris Karadenizliler Derneği 'nin düzenlediği Karadenizliler gecesine katıldı.

İlçedeki tüm siyasi partilerden üyelerin yer aldığı programda sanatçılar Yusuf Saral ve Zeynep Birinci de sahne aldı. Burada bir konuşma yapan Şahin, “Karadeniz insanı için 'Türkiye 'nin çimentosu' değerlendirmesini yaparlar ancak sadece çimento ile güzel bir eser, bina meydana gelmez. Demir lazım, tuğla lazım. O eserin tuğlası olsa olsa Muğla 'dandır, Marmaris 'tendir, Bodrum 'dandır. Adı Türkiye olan güzel bir eser yapıyoruz. Çimentosu Karadeniz 'den, tuğlası Muğla 'dan. İşte böyle bir ülke, böyle bir millet, böyle bir memleket” ifadelerini kullandı. Bakan Şahin, plaket töreninden sonra Kosova 'ya gitmek üzere Marmaris 'ten ayrıldı.